site-info

versie: 30 maart 2024


Site-info...

De website wordt onderhouden door de webmaster en de contentmanager. Zij zorgen er voor dat de website wordt onderhouden. De contentmananager zorgt er voor dat de inhoud up-to date blijft en van actueel nieuws wordt voorzien.

Je kunt hier altijd aan bijdragen door je bericht, liefst met foto, naar ons te sturen.  Interessante informatie, weblinks, beeldmateriaal  maar ook op- en aanmerkingen over de inhoud van de pagina’s zijn bij ons altijd welkom!

 

website

beeldbank...

Naast alle actuele informatie op deze website hebben leden ook toegang tot ook een beeldarchief. In deze "beeldbank" worden alle foto’s (en video), die er in de loop der jaren zijn gemaakt, in albums weergegeven.

Mocht je ook nog foto’s of filmpjes hebben en deze beschikbaar willen stellen, dan kun je het beste even contact opnemen met de webmaster.

Ook eens bladeren in die foto-albums?

nieuwe-website-800x533 2

de "Kaaipraat"

Nog voordat er digitaal nieuws bestond,waren leden al actief voor de samenstelling van een clubblad. Steeds was er weer een groepje leden bereid om dit blad te vullen met wetenswaardigheden, nieuws, verslagen en ... wat leden naar de redactie stuurden. Bij de lancering van deze wesite waren er al 163 edities van ons clubblad verschenen. Een deel daarvan is gedigitaliseerd en beschikbaar voor leden in het "Kaaipraat-archief".

Vandaag de dag is de Kaaipraat gegroeid tot een heuse "glossy" die 4 keer per jaar verschijnt. Ondanks alle veranderingen geldt nog steeds dat de redectie voor elke uitgave de steun van leden nodig heeft. Dat maakt het immers "ons clubblad"

Klim dus eens in de pen en stuur je tekst en foto's naar de redactie van de Kaaipraat.