Beste watersporters!
Het is een beetje vroeg, maar zoals jullie kunnen lezen op de website denkt het bestuur gelukkig weer over bepaalde activiteiten in onze vereniging, waaronder eventuele sluitingstocht. Ik weet, wij zijn net met het watersport seizoen begonnen, maar de tijd vliegt. Tjitske en ik hebben in januari wederom de sluitingstocht georganiseerd en die zal mede op verzoek van de deelnemers van vorig jaar, weer gaan naar wsv Oude Tonge.

Geplande datum: za/zo 19/20 september.
Programma: za 19september 09:30 palaver in clubhuis,
10:30 vertrek ivm gezamenlijke brugpassage 11:00 Haringvlietbrug,
Tussen 14:00 en 15:00 aankomst Oude Tonge,
Vanaf 15:00 nuttigen hapjes en drankjes op de kaai of terrein wsv,
18:00 BBQ in clubhuis,
Zo 20 september 09:00 ontbijt in clubhuis, daarna weer terug naar de Hitsert of voor de liefhebbers nog langer verblijven in Oude Tonge of andere bestemming.
Kosten voorlopig geschat op € 36,– p.p. exclusief havengeld. Exacte bedragen volgen in Augustus.

Echter: de vraag is, kan deze sluitingstocht ivm de corona doorgaan? Wij zien het somber in, want …
– kan het clubhuis 30 tot 40 personen plaatsen voor BBQ en ontbijt met de huidige regels?
– samen op de kaai met de huidige regels, is dat mogelijk?
Mocht dit allemaal niet mogelijk zijn, dan heeft de sluitingstocht weinig zin. We willen tenslotte gezellig bij elkaar kunnen zitten en lopen. Wij hopen dat de corona regels tot september nog verder versoepeld worden. Wat nu niet mogelijk is, kan straks misschien wel. Daarom willen wij in overleg met wsv Oude Tonge, medio Augustus bepalen of de sluitingstocht wel of niet door kan gaan. Vorig jaar namen 16 boten met 28 opvarenden deel aan de sluitingstocht. Daar moeten toch makkelijk ongeveer 10 boten bij kunnen?

Wij willen jullie graag vragen of jullie belangstelling hebben in deze sluitingstocht en dit per mail aan ons door te geven. Dit ivm overleg met de wsv Oude Tonge. Alvast dank hiervoor. We hopen dat het allemaal gaat lukken en anders volgend jaar beter! Wij houden jullie op de hoogte.

Bert & Tjitske Bolhuis, “Happy Too”!

Mail: a.j.bolhuis@planet.nl