www.wsv de Hitsert

Ik doe mee..!

Dit jaar wordt de traditionele openingswedstrijd gehouden op zaterdag 7 mei. U kunt zich hiervoor aanmelden vanaf zaterdag 23 april. Voor uw deelname aan deze wedstrijd zijn geen kosten verbonden. U kunt u via dit formulier ook aanmelden voor de stamppotmaaltijd na afloop. Na een succesvolle aanmelding via dit formulier ontvangt u een bevestigingsmail van de wedstrijdcommissie. Nadere bijzonderheden omtrent de te zeilen baan, het reglement en aansprakelijkheidsrisico kunt u vinden in de e-mail die alle leden hebben ontvangen. Deze gegevens zijn ook te vinden op de pagina kaaizaken.

palaver: 11.30 uur

start: 12.30 uur

Openingswedstrijd: Ik doe mee..!

* = verplicht invullen

naam *
    e-mailadres *
    onderwerp *
    naam schip
    ik doe mee met de wedstrijd *
    lidnummer
    ik neem deel aan de maaltijd *
    aantal "stamppot"-eters à € 10,00 p.p.
    totaal:
    opmerkingen:

De door u aangeleverde gegevens worden conform de privacy-overeenkomst van wsv de Hitsert verwerkt. Bij vragen hierover kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat of een berichtje sturen aan de webmaster.

wsv de Hitsert