publicatie: d.d. 20-5-2020

De informatie in het vorige bericht is gewijzigd. In tegenstelling tot de informatie in die tekst zijn er wel 2 wifi-netwerken ingericht, maar hebben deze netwerken nu een andere functie en andere namen:

  • In het clubhuis, op het terras en een groot deel van de kade is er dekking via het netwerk (ssid) wsv-clubhuis. De zender voor dit netwerk is in het clubhuis gemonteerd. Het netwerk is uitsluitend bedoeld door gebruik door leden van de vereniging. De inloggegevens vindt u op de pagina ‘site-info’zoals eerder is aangegeven.
  • De zender in het clubhuis verzorgt ook een deel van het bereik van het netwerk (ssid) wsv-haven. Dit netwerk is bedoeld voor leden en gasten (passanten bijv.) van de vereniging.
  • Buiten aan het clubhuis èn in de opstand bij de ingang van de haven zijn ook zenders gemonteerd die het bereik voor de kade en de haven verzorgen voor het netwerk (ssid) wsv-haven. De inloggegevens voor dit netwerk vindt u ook op de pagina ‘site-info’.

In eerste instantie was het de bedoeling om een leden- en een gasten netwerk in te richten. Dit bleek na wat testjes niet zo slim qua snelheid en dekking, vandaar de nieuwe oplossing. Bij publicatie van dit bericht is de zender in het clubhuis al in bedrijf. De zenders die de dekking voor de haven gaan verzorgen worden de komende dagen gemonteerd. Onze excuses voor het ongemak. Bij vragen of problemen kunt u altijd even een mailtje sturen naar webmaster@wsvdehitsert.nl

webmaster