een vaarseizoen vol met …

activiteiten

.

activiteiten voor leden …

Het gehele jaar door zijn er activiteiten voor onze leden. Zo kennen we de jaarlijkse clubwedstrijd, de mosselrace, het klompzeilen, klaverjassen  en een sluitingsweekend. We laten gezamenlijk onze boten te water en zorgen we er met elkaar voor dat de schepen op de wal worden gestald. Steeds geldt dat een clubje enthousiaste leden de organisatie ter hand neemt.

zeilen

 

kennismaken met watersport

samen ‘klussen’

het kan allemaal…

Een vereniging is niets zonder actieve leden. Gelukkig zijn er bij wsv de Hitsert steeds weer enthousiaste leden die zich inzetten voor allerlei taken en initiatieven. Dat gebeurt soms eenmalig, gewoon omdat het leuk is om met elkaar iets te ondernemen, maar vaak is de bijdrage structureel; als lid van één van de commissies bij de vereniging. We kunnen hier uiteraard altijd extra handen èn ideeën maar ook uw kennis of ervaring gebruiken en komen dan graag met u in contact.

Voor de organisatie van de verschillende activiteiten kent de vereniging verschillende commissies.

  • wedstrijdcommissie
  • technische commissie
  • clubhuis- en evenementencommissie
  • wel en wee commissie
  • redactie van ‘Kaaipraat”

Iedere commissie heeft één of meer contactpersonen.

Het clubhuis en onze haven vereisen het nodige onderhoud. Er is altijd wel iets te doen. Dat regelen we met elkaar. Een  onderdeel van het lidmaatschap is de deelname aan zelfwerkzaamheidsactiviteiten die zijn gepland.( 1 à 2 maal per jaar) . Dit gebeurt onder coördinatie van de technische commissie. We proberen hierbij steeds zoveel mogelijk gebruik te maken van ieders ervaringen, kennis of talenten, zodat de klussen ‘leuk’ blijven.

doe ook mee met de wedstrijden bij …

wsv de Hitsert